Alla Sveriges RC-tävlingar samlade på ett ställe

Om rcrace.se

Det bakomliggande syftet med rcrace.se är att främja radiostyrd bilsport i Sverige. Detta genom att samla in information om tävlingar i Sverige (samt tävlingar av intresse för tävlande i Sverige) och presentera dem på ett enkelt sätt, för att öka och förenkla exponering, samt uppmuntra till deltagande.

Tjänsten är utvecklad av Stefan Pettersson som ett hobbyprojekt. Utöver tid för underhåll, så betalas driftkostnader från egen ficka. Vill du stötta så tas en "kaffe" tacksamt emot via tjänsten Buy Me a Coffee.

Var kommer tävlingsinformationen ifrån?

Information om tävlingar som presenteras kommer från MyRCM, Everlaps samt House of RC. Data uppdateras ca en gång i timmen. Utöver detta kommer också information från manuellt tillagda tävlingar från ett Google Spreadsheet.

Hur lägger jag till en tävling?

House of RC, MyRCM, Everlaps

Absolut lättast, om du är arrangör, är att lägga upp tävlingen på en av ovan plattformar. Då dyker den upp här per automatik.

Google Spreadsheet

Det andra alternativet är via ett Google Spreadsheet. Detta är också ett sätt att komplettera kalendern med en tävling där du själv inte är arrangör. I detta spreadsheet kan vem som helst lägga till eller redigera tävlingar (f.n. utan krav på inloggning): Tävlingskalender - Spreadsheet

Hemsidan uppdateras inom 30 minuter från dess att en ändring skett. Missbruk eller spam undanbedes. Se befintliga tävlingar, samt läs kommentarer i första raden, för att förstå vilken information som behövs.

Andra projekt

Andra RC-relaterade projekt jag (Stefan) har utvecklat: