Alla Sveriges RC-tävlingar samlade på ett ställe.

Om rcrace.se

Det bakomliggande syftet med rcrace.se är att främja radiostyrd bilsport i Sverige. Detta genom att samla in information om tävlingar i Sverige (samt tävlingar av intresse för tävlande i Sverige) och presentera dem på ett enkelt sätt, för att öka och förenkla exponering, samt uppmuntra till deltagande.

Tjänsten är utvecklad av Stefan Pettersson (kontaktas lättast över Messenger).

Var kommer tävlingsinformationen ifrån?

Den information om tävlingar som presenteras kommer från tre källor; från MyRCM samt RC-Championship hämtas data en gång per timma. Den tredje källan är ett Google Spreadsheet.

Hur lägger jag till en tävling?

MyRCM eller RC-Championship

Absolut lättast, om du är arrangör, är att lägga upp tävlingen på MyRCM eller RC-Championship. En tävling kan läggas ut men med en anmälningsperiod i framtiden. Det är alltså inga problem att lägga ut tävlingen långt innan.

Google Spreadsheet

Det andra alternativet är via ett Google Spreadsheet. Detta är också ett sätt att komplettera kalendern med en tävling där du själv inte är arrangör. I detta spreadsheet kan vem som helst lägga till eller redigera tävlingar (f.n. utan krav på inloggning): Tävlingskalender - Spreadsheet

Hemsidan uppdateras inom 30 minuter från dess att en ändring skett. Missbruk eller spam undanbedes. Se befintliga tävlingar, samt läs kommentarer i första raden, för att förstå vilken information som behövs.

Andra projekt

Andra RC-relaterade projekt jag (Stefan) har utvecklat: